Specimentävlingen 2023

Uppdaterad 2023-09-03

Poäng

Gram

Namn
ABBORRE

10

1340

Birk Andersson

9

1315

Jon Andersson

8

1290

Erik Wennerhag NY

7

1170

Erik Wennerhag NY

6

1150

Malte Wennerhag

5

1080

Erik Wennerhag NY

4

1025

Jon Andersson

3

1020

Jon Andersson

2

1000

Malte Wennerhag
BRAXEN

10

2140

Patrick Nero

9

2110

Patrick Nero

8

2060

Patrick Nero

7

1380

Erik Wennerhag
FÄRNA

10

2880

Mikael Gustafsson

9

2610

Patrick Nero

8

2600

Mikael Gustafsson

6,5

2590

Stefan Nero

6,5

2590

Mikael Gustafsson

5

2580

Erik Wennerhag

4

2550

Stefan Nero

3

2480

Erik Wennerhag

2

2450

Erik Wennerhag

1

2440

Birk Andersson
GÄDDA

10

16770

Stefan Nero

9

9380

Mikael Gustafsson

8

9100

Mikael Gustafsson

7

8580

Mikael Gustafsson
GÖS

10

7730

Mikael Gustafsson

9

5400

Mikael Gustafsson

8

4900

Mikael Gustafsson
ID

10

2730

Birk Andersson

9

1910

Stefan Nero
KARP

10

16800

Mikael Gustafsson NY

9

12350

Mikael Gustafsson NY

8

11025

Mikael Gustafsson NY

7

2840

Erik Wennerhag
LAKE

10

4100

Mikael Gustafsson

9

3980

Mikael Gustafsson

8

3910

Mikael Gustafsson

7

3490

Stefan Nero

6

2340

Erik Wennerhag

5

1980

Stefan Nero

4

1400

Erik Wennerhag
LAX

10

10050

Mikael Gustafsson

9

5800

Mikael Gustafsson

8

4050

Erik Wennerhag
MÖRT

10

740

Erik Wennerhag NY

9

725

Mikael Gustafsson NY

8

720

Mikael Gustafsson NY

7

675

Mikael Gustafsson

5,5

620

Stefan Nero

5,5

620

Erik Wennerhag NY

4

580

Erik Wennerhag NY

3

570

Stefan Nero

2

530

Stefan Nero
RUDA

10

2020

Stefan Nero

9

1730

Mikael Gustafsson

8

1670

Mikael Gustafsson

7

1470

Mikael Gustafsson
RÖDING

10

4130

Mikael Gustafsson NY

9

3900

Erik Wennerhag

8

3810

Mikael Gustafsson NY

7

3480

Mikael Gustafsson NY

6

3070

Erik Wennerhag NY

5

2730

Erik Wennerhag NY

4

2600

Stefan Nero NY
SARV

10

1330

Mikael Gustafsson

9

1280

Mikael Gustafsson

8

1150

Mikael Gustafsson

7

1110

Stefan Nero

6

1000

Stefan Nero

5

740

Erik Wennerhag
SIK

10

3620

Mikael Gustafsson NY

9

2190

Mikael Gustafsson

8

2160

Mikael Gustafsson NY

7

810

Erik Wennerhag NY
ÖRING

10

8750

Mikael Gustafsson

9

5060

Mikael Gustafsson

8

3300

Mikael Gustafsson
POÄNG

1

302,5

Mikael Gustafsson

2

113,5

Erik Wennerhag

3

79

Stefan Nero

4

36

Patrick Nero

5

21

Birk Andersson

6

16

Jon Andersson

7

8

Malte Wennerhag

Regler

¤Endast medlem i Forserums SFK får deltaga.

¤Anmälan skall vara inskickad senast 15 dagar efter fångsten. Fisk fångad efter den 20 december skall vara anmäld senast den 5 Januari.

¤Anmäld fisk till klubbtävlingen ska vara fångad i Sverige.

¤Anmälan till klubbrekord gäller hela världen och skall vara anmäld senast 30 dagar efter fångstdagen.

¤Ett krav på att framtida klubbrekord på stäm måste godkännas av extern expertis och ett bra sätt är att få den godkänd av Sportfiskarn i storfiskregistret för att man ska få det godkänt som klubbrekord.

¤Fisk ska vara fångad med sportfiskeredskap och krokad i munnen. Fasta redskap somAngel, Sax, Långrev, Nät mm får ej användas.

¤Fisk ska vägas på tillförlitlig våg. Exakt vikt i gram längd i cm.

¤Arter och minimivikter kan revideras årligen genom motion till styrelsen.

¤Dom tio största i varje art räknas där den största ger 10p 2:an 9p osv.

¤Max 3 fiskar per art och person räknas.

¤Vid samma slutpoäng i tävlingen vinner den som har flest 10p om inte det avgör fortsätter det på 9p osv.

¤Prisutdelning blir på årsmötet. 1:an 2:an 3:an och bäste junior får pris.

¤Vandringspriset tas hem av den som vinner tre år i rad eller vinner fem gånger totalt i samma vandringspris.

¤Tre priser lottas ut på alla fiskar i slutrapporten.

¤Fisk som överskrider gällande klubbrekord ska det finnas foto på.

Arter och minimivikter

Abborre 600g

Braxen 1000g

Färna 1000g

Gädda 3000g

Gös 3000g

Id 1000g

Karp 2000g

Lake 1000g

Lax 2500g

Mört 350g

Regnbåge 1000g

Ruda 400g

Röding 1000g

Sarv 400g

Sik 700g

Sutare 1000g

Öring  500g

Välkomna till Forserums SFK

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.