Specimentävlingen 2023

Uppdaterad 2023-03-31

Poäng

Gram

Namn
GÄDDA

10

16770

Stefan Nero NY

9

9380

Mikael Gustafsson NY

8

8580

Mikael Gustafsson NY

7

7450

Mikael Gustafsson NY
GÖS

10

7730

Mikael Gustafsson

9

5400

Mikael Gustafsson NY

8

4900

Mikael Gustafsson NY
LAKE

10

4100

Mikael Gustafsson

9

3980

Mikael Gustafsson

8

3910

Mikael Gustafsson

7

3490

Stefan Nero

6

2340

Erik Wennerhag

5

1980

Stefan Nero

4

1400

Erik Wennerhag
LAX

10

4050

Erik Wennerhag
RÖDING

10

3900

Erik Wennerhag
POÄNG

1

78

Mikael Gustafsson

2

30

Erik Wennerhag

3

22

Stefan Nero

Regler

¤Endast medlem i Forserums SFK får deltaga.

¤Anmälan skall vara inskickad senast 15 dagar efter fångsten. Fisk fångad efter den 20 december skall vara anmäld senast den 5 Januari.

¤Anmäld fisk till klubbtävlingen ska vara fångad i Sverige.

¤Anmälan till klubbrekord gäller hela världen och skall vara anmäld senast 30 dagar efter fångstdagen.

¤Fisk ska vara fångad med sportfiskeredskap och krokad i munnen. Fasta redskap somAngel, Sax, Långrev, Nät mm får ej användas.

¤Fisk ska vägas på tillförlitlig våg. Exakt vikt i gram längd i cm.

¤Arter och minimivikter kan revideras årligen genom motion till styrelsen.

¤Dom tio största i varje art räknas där den största ger 10p 2:an 9p osv.

¤Max 3 fiskar per art och person räknas.

¤Vid samma slutpoäng i tävlingen vinner den som har flest 10p om inte det avgör fortsätter det på 9p osv.

¤Prisutdelning blir på årsmötet. 1:an 2:an 3:an och bäste junior får pris.

¤Vandringspriset tas hem av den som vinner tre år i rad eller vinner fem gånger totalt i samma vandringspris.

¤Tre priser lottas ut på alla fiskar i slutrapporten.

¤Fisk som överskrider gällande klubbrekord ska det finnas foto på.

Arter och minimivikter

Abborre 600g

Braxen 1000g

Färna 1000g

Gädda 3000g

Gös 3000g

Id 1000g

Karp 2000g

Lake 1000g

Lax 2500g

Mört 350g

Regnbåge 1000g

Ruda 400g

Röding 1000g

Sarv 400g

Sik 700g

Sutare 1000g

Öring  500g

Välkomna till Forserums SFK

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.